Wil jij IT werkzaamheden extern
uitbesteden?

Wanneer je als bedrijf groeit is het soms interessanter om eerst een kracht tijdelijk in te huren dan direct iemand aan te nemen. Je weet ook nog niet altijd wat voor type persoon je wilt voor een bepaalde financiële functie. Soms is de functie zelfs helemaal nieuw voor je bedrijf.

Tijdelijke invulling

Onze medewerkers zijn in staat tijdelijke posities op te vullen voor diverse IT functies. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens iemand haar zwangerschapsverlof of wanneer een bestaande medewerker ontslag heeft genomen en er nog geen vervanging is. De IT rollen hebben vaak zo'n belangrijke functie in een organisatie dat je ze niet onbeheerd wil laten.

Termijnen

In principe zijn alle termijnen mogelijk. Of het nou tijdelijke invulling is of langdurige invulling.

Uren

Het minimum aantal uren is een bij de opdrachtgever geldende werkdag. Het is dus volledig in te richten naar wens en behoefte.

Rollen

Er zijn diverse rollen en functies die wij kunnen invullen. Hieronder wordt een overzicht gegeven van enkele van de meest gevraagde functies.

Je kunt op de functie klikken voor een korte uitleg.

Programmeur

Een programmeur schrijft code of computer taal om een computer bepaalde handelingen te laten doen. Een programmeur maakt software. Ze worden daarom ook wel softwareontwikkelaars genoemd.

Reporting specialist

Een reporting specialist is iemand die van meerdere databronnen handige en alleszeggende rapporten bouwt voor eindgebruikers. Denk hierbij aan financiële  managementrapportages of andere overzichten. Dit kan bijvoorbeeld met systemen als Crystal Reports of Power Bi.

Scrum master

Een scrum master is eigenlijk een soort projectbegeleider. De scrum master zorgt dat het project en de teamleden niets in de weg staat. Zo kan het project sneller slagen. Contact met eindgebruikers, klanten en het team loopt ook via de scrum master.

Database specialist

Alle data uit diverse applicaties komt samen in een database. Een database specialist weet de database optimaal te onderhouden en kan data er goed, snel en veilig uit ontsluiten. De database specialist zorgt dat alle databases goed samenwerken en dat kwaliteit gewaarborgd blijft. 

Full-stack ontwikkelaar

Een fullstack ontwikkelaar is erg breed inzetbaar. De full stack ontwikkelaar kenmerkt zich door de frontend, backend en devops goed te doorgronden. De fullstack developer kan zodoende in principe een gehele applicatie zelfstandig ontwerpen en bouwen.

Hardware specialist

Eerder spraken we over de programmeur die software ontwikkelt. Deze software moet uiteindelijk draaien op hardware. Dit kan op lokale servers of computer of in de cloud. De hardware specialist weet de hardware optimaal aan te sluiten bij de software en zorgt dat er een gegarandeerde uptime is van boven de 99,9%. 

CTO

De Chief Technology Officer (ofwel de CTO) is de eindbaas op het gebied van soft- en hardware en technologie. Naast de technologie is de CTO ook verantwoordelijk voor innovatie en de strategie voor de lange termijn die hierbij komt kijken. Je kunt deze functie het best vergelijken met de financieel directeur in de financiële wereld (oftewel de CFO). 

Laat ons jou ook helpen!

We bijten niet, beloofd.