Hoe 
kunnen we jouw resultaat verhogen?

Resultaat kun je natuurlijk verhogen door meer omzet te halen of je kosten te verlagen. We zien dat heel veel bedrijven gefocust zijn op altijd meer omzet willen halen. Om je winst te verhogen zijn er dus meer wegen naar Rome.

Kosten verlagen

Doordat wij bij veel bedrijven in de keuken kijken zijn wij in staat zeer kritisch te kijken naar de kosten binnen jouw bedrijf. We kijken waar eventueel besparingen mogelijk zijn of waar slapende contracten resulteren in onnodige kosten.

Benchmarking

Door het analyseren of bedrijven actief in dezelfde branche soortgelijke kosten en omzet hebben kunnen we bepalen of jouw patroon op een normaal niveau zit. Je wilt immers je concurrent altijd een stap voor blijven.

(slapende) contracten

Veel contracten zijn afgesloten en daarmee is alles gezegd. Ze worden niet opnieuw uit onderhandeld dan wel aangepast naar de huidige situatie. Enkele voorbeelden zijn mobiele telefonie-, hosting-, uitzend- en overige inkoopcontracten. Pay per use contracten lopen soms onderwater ook behoorlijk op. Soms terwijl de bijbehorende dienst amper gebruikt wordt.

Volledigheidscontroles en prijswijzigingen

Bij veel klein tot middelgrote bedrijven komen we tegen dat er geen volledigheidscontroles gedaan worden. Bijvoorbeeld of alle (verkoop)orders wel zijn gefactureerd. We komen vooral problemen tegen bij bedrijven die gebruik maken van diverse systemen voor elk deelproces. Het is zeer belangrijk hier op te controleren om zeker te zijn dat er geen geld lekkages optreden.

Wat we daarnaast tegenkomen is dat oude prijzen niet geupdate worden of dat prijzen nooit geindexeerd worden. Hiermee kunnen wij jou ook helpen. Prijzen verhogen zijn nooit de leukste bezigheid maar wel nodig. Je eigen personeels- en inkoopkosten gaan immers ook veelal alleen maar omhoog.

Wij kijken zeer kritisch; elke euro bespaard is een euro winst

We hebben al veel ondernemers blij gemaakt met deze dienst. Neem contact met ons op voor de opties!

Laat ons jou ook helpen!

We bijten niet, beloofd.