Hoe kunnen wij
logistieke bedrijven helpen?

In een wereld vol just-in-time deliveries en moordende concurrentie is het belangrijk het slimmer, efficiënter, goedkoper of gewoon beter dan je concurrent te doen.

Belang van transport en logistiek

Wij begrijpen als geen ander dat jouw goederen op de juiste plek, op de juiste tijd, in de juiste hoeveelheid en tegen de juiste kosten aanwezig moeten zijn op de gewenste locatie. Dat gaat uiteraard niet vanzelf en er kan veel fout gaan. Het is een complex proces met vaak meerdere personen en systemen.

Warehouse Management System (WMS)

Een Warehousemanagementsysteem (WMS) is een informatiesysteem waarin alle logistieke handelingen en voorraden van jezelf of derden worden bijgehouden. Van oorsprong vervulde een dergelijk systeem voornamelijk een registratieve functie. Tegenwoordig is het mogelijk om diverse rapportages en adviezen vanuit een WMS te genereren. Denk aan locatieallocatie of controles op wet- en regelgeving. Wij hebben ruime ervaring met implementaties van dergelijke systemen en het maken van klant specifieke of management specifieke rapportages.

Koppeling met financieel

Wij kijken breder dan alleen het logistieke proces. Juist door de combinatie met onze kennis van financiële administraties denken wij over de breedte. Een mooi voorbeeld is de facturatie van goederen van derden in opslag. Bereken je dat per week, maand? Gemiddelden? Hoogste stand per week? Eindstand plus inslag? Hierin liggen financiële kansen zonder dat je er soms bij stil staat.

Onze
oplossingen

Projectondersteuning

We bieden projectondersteuning bij de koppeling tussen diverse systemen of implementatietrajecten voor diverse logistieke systemen.

Juiste software selecteren

Wij kunnen jou assisteren bij het selectietraject om de juiste (software) leverancier te selecteren. 

Facturatie optimaliseren

Door onze kennis van financiële systemen en financiële administraties weten wij het logistieke proces zo in te richten dat altijd het juiste gefactureerd wordt. 

Processen verbeteren

Wij kunnen helpen bij het verbeteren van diverse processen in jouw logistieke bedrijf. Er vallen vaak meer slagen te maken dan je denkt!

Laat ons jou ook helpen!

We bijten niet, beloofd.