Hoe kunnen wij
handelsbedrijven en dienstverleners helpen?

Je ziet dat de functie van de bakstenen winkels aan het omdraaien is. Steeds meer retailers bieden additionele diensten die klanten niet kunnen krijgen bij de retailer haar online concurrent. De rollen lijken dus echt omgedraaid. De webshops zijn niet langer een aanvulling op de winkel maar andersom.

Inzicht in jouw bedrijf

Wat we vooral merken is dat veel bedrijven de data waarop ze zitten of systemen die ze gebruiken niet optimaal gebruiken. Het is soms ook complexe materie om van die data informatie te maken. Daarnaast wil je als ondernemer natuurlijk ook gewoon focus hebben op ondernemen in plaats van speuren naar informatie. Wij helpen jou hierbij graag.

(Her)inrichten van ERP-software en slim gebruik maken van apps en tooling

Het is van belang dat jij en je medewerkers keuzes kunnen maken die gebaseerd zijn op actuele en juiste cijfers. Daarnaast is het van belang om leveringen te kunnen garanderen en geen Nee! te hoeven verkopen. Helemaal wanneer er gewerkt wordt met meerdere systemen is het van belang dat deze goed en automatisch op elkaar aansluiten. Denk hierbij aan de koppeling tussen het ERP-systeem en de webwinkel. Of de koppeling tussen de webwinkel en de logistieke dienstverlener.

Administratie met liefde voor cijfers

Na de hele dag werken met alle collega's zijn er tal van acties geweest die een financieel gevolg hebben. Er zijn producten of diensten ingekocht en verkocht. Medewerkers werken niet zonder salaris. De belastingdienst en bijvoorbeeld externe financiers willen ook inzicht en hun stukje van de taart.

Wij verzorgen alle diensten rondom het verzorgen van een adequate administratie die je in deze tijd mag verwachten.

Wij hebben hierbij enkele speerpunten:

  • Eenmalige (digitale) vastlegging;
  • Periodieke rapportages of live meekijken;
  • Volledige ontzorging;
  • Online boekhouding;
  • Data in de cloud;
  • Samen cijfers leuk maken.
SAMEN CIJFERS LEUK MAKEN

Online boekhouding

Wij laten met focus jouw bedrijf groeien.

Laat ons jou ook helpen!

We bijten niet, beloofd.