Hoe kunnen wij
groen- & hoeveniersbedrijven helpen?

Groen- en hoveniersbedrijven zijn er in alle soorten en maten.

"Uurtje factuurtje"

Veelal werken bedrijven in deze sector met het bekende uurtje factuurtje proces. Nagenoeg elk gewerkt uur dient facturabel te zijn. Een sluitende urenregistratie is daarom zeer belangrijk zodat er geen geldlekkage optreedt. Daarnaast is het van belang altijd drie weg matching te kunnen maken. Bijvoorbeeld in de vorm van bestelling (werkopdracht), urenregistratie (uren-/dagrapport) en factuur te maken. Zo blijf je als bedrijf in-control.

Facturatie en onderhanden werk

Hoe sneller je kunt factureren hoe lager je saldo onderhanden werk is. Dit komt ten goede van je cashflow. Het is dus van belang het proces zo optimaal mogelijk in te richten om de dagen tussen uitvoering en facturatie zo kort mogelijk te houden. Wij hebben reeds bij meerdere klanten een forse besparing kunnen leveren. De hoogste gerealiseerde daling in onderhanden werk is +- 800k. Dit hebben we gerealiseerd door implementatie van een urenregistratiesysteem en diverse koppelingen met facturatie en het erp-systeem.

Salarisadministratie

Goedgekeurde uren in het registratieproces worden direct klaargezet voor verloning in de huidige maand. Zodoende vindt de registratie maar een keer plaats. De salarisadministrateur heeft dus enkel een controlerende functie voor de gewerkte uren.

Koppeling met financieel

Overtikken moet verleden tijd zijn. Deze rollen kunnen beter ingezet worden in een controlerende functie dan in een registrerende functie. Daarom zorgen wij altijd voor koppeling tussen een eventueel extern pakket en het bestaande of nieuw geselecteerde ERP systeem.

Onze
oplossingen

Projectondersteuning

We bieden projectondersteuning bij de koppeling tussen diverse systemen of implementatietrajecten voor diverse urenregistratie systemen.

Juiste software selecteren

Wij kunnen jou assisteren bij het selectietraject om de juiste (software) leverancier te selecteren. 

Facturatie optimaliseren

Door onze kennis van financiële systemen en financiële administraties weten wij het proces zo in te richten dat altijd het juiste gefactureerd wordt. 

Processen verbeteren

Wij kunnen helpen bij het verbeteren van diverse processen in jouw bedrijf. Er vallen vaak meer slagen te maken dan je denkt!

Maatwerk software

Wij bouwen maatwerk software voor klanten als ze specifieke wensen hebben die niet in een bestaand pakket passen.

Laat ons jou ook helpen!

We bijten niet, beloofd.