Hoe gaan
wij jou als ZZP'er helpen?

Als zelfstandige zonder personeel komt er veel op je af. Zo bepaal je niet alleen de inrichting van je werkzaamheden maar moet je ook op zoek naar klanten. Je kunt ZZP'er zijn als eenmanszaak maar ook als Besloten Vennootschap (BV) of andere rechtsvormen. Het gaat erom dat je geen personeel hebt.

Boekhouding & Administratie

Je hoort niet veel ZZP'ers zeggen: Leuk, we mogen de boekhouding weer doen! Het is ook niet de leukste bezigheid. Het is wel verplicht om een een degelijke administratie te voeren.

Wat is nou eigenlijk een boekhouding?

De boekhouding is een dagelijks verslag, uitgedrukt in cijfers, van alle acties die jij als zzp'er in een bepaalde periode hebt gedaan. Elk van deze acties heeft vaak een financieel gevolg. Enkele acties zijn bijvoorbeeld:

  • Het doen van werkzaamheden voor een klant;
  • Het inkopen van artikelen om deze werkzaamheden goed te doen;
  • Met een auto naar de klant rijden;
  • Het huren van een pand.

Uiteindelijk gaat het om drie dingen:

  • Inkomsten;
  • Uitgaven;
  • Overzicht bezit en schulden.

De eerste twee zijn met name belangrijk om je kostprijs te bepalen. Dit is belangrijk om een goede offerte op te stellen. Je wilt natuurlijk wel winstgevend zijn. Met de derde hou je de financiële positie van je bedrijf in de gaten. Ook kun je hiermee verantwoording afleggen aan anderen.

SAMEN CIJFERS LEUK MAKEN

Online boekhouding

Wij laten met focus jouw bedrijf groeien.

Jouw
voordelen

Helpen met je administratie

Als je veel zelf kunt of wilt doen, graag! Het is alleen maar goed om zelf grip te houden en je keuzes te berusten op goede cijfers. 

Focus op ondernemen

Jij kunt focussen op ondernemen.

Altijd up-to-date

Beschik altijd tijdig over de juiste informatie over jouw bedrijf. 

Laat ons jou ook helpen!

We bijten niet, beloofd.