Hoe kunnen wij
multinationals en grote bedrijven helpen?

Tot voor kort waren de belangrijkste eigenschappen van bijvoorbeeld financieel personeel het analytisch denken en het begrijpen van de theorie. Door de hoge mate van digitalisering en het grote aantal personeelsleden die multinationals hebben vergt dit nu veel meer van de soft skills. Hoe krijg je een team of meerdere teams nou mee met de vele veranderingen? Doordat wij bij zowel kleine bedrijven en grote bedrijven consulteren kunnen wij complexe veranderingen eenvoudig en inspirerend overbrengen. Eigenlijk is een team een bedrijf in een groter bedrijf. Daarom blijft de keten overzien en vasthouden aan de doelstellingen van het geheel erg belangrijk.

Digitalisering en nieuwe technologieën

Vaak ontbreekt het bij grote bedrijven aan de snelheid en wendbaarheid om nieuwe technologieën of strategieën te testen. Wij kunnen ondersteuning bieden of het begeleiden van interne teams maar ook adviezen geven rond deze onderwerpen. Daarnaast kunnen grote bedrijven lering trekken uit oplossingen die wij elders of juist bij kleinere bedrijven succesvol hebben toegepast.

De startup gedachte naar binnen halen

Wij kunnen een "externe" flexibele schil verzorgen om in kleine teams grote bedrijven te helpen om de startup gedachte te implementeren. Daarnaast kunnen wij projecten uitvoeren die intern de focus te veel verleggen van de core business. Daarnaast is een frisse blik wenselijk om te kijken hoe processen of afdelingen leaner gemaakt kunnen worden.

Interim financials met gevoel en passie voor IT

Soms is het gewoon even te druk of heb je uitval door ziekte of een zwangerschapsverlof. Wij hebben gemotiveerde krachten die jouw organisatie hierbij uit de brand kunnen helpen. Of het nou voor korte of langere termijn is. We bieden hoofdzakelijk mensen aan op het snijvlak van finance en ict.

Wat zeggen zij over Machu

"Als vereniging van technische bedrijven hadden wij een concrete behoefte aan een tijdelijke financial controller. Binnen een geheel aan branches en secretariaten betreft dat een verantwoordelijke en complexe taak. Met verve heeft Erik Schoenmaker van Machu FHI ondersteund, waardoor onze behoefte is vervuld."

Dhr. P. Petersen (Federatie van Technologiebranches, FHI)
sparren

Wil je hier meer over te weten komen?

Lees dan hier verder.

Laat ons jou ook helpen!

We bijten niet, beloofd.