Hoe
gaan wij jouw middel grote bedrijf helpen?

Als middelgroot bedrijf heb je met veel zaken te maken. Vooral als je organisatie de laatste jaren flink is gegroeid komt er veel op je af. Als je nog flink wil doorgroeien is het belangrijk dat de administratieve / bedrijfseconomische basis staat als een huis. Na of tijdens groei worden sommige zaken niet meer zo makkelijk beheersbaar als ervoor. Hierdoor kun je snel de sturing kwijt raken, het overzicht verliezen over de operatie of erger ook financieel voor verrassingen komen te staan, met alle gevolgen van dien.

Interne beheersing

Externe doelstellingen zijn er vaak genoeg, er wordt vaak gepraat over omzet targets en budgetten. Maar welke interne doelstellingen hangen hier aan vast? Hoe zorg je dat je medewerkers de doelstelling van de organisatie niet uit het oog verliezen? Informatievoorziening is hier erg belangrijk. Je komt enkel snel en accuraat tot de juiste informatie als je het juiste ERP pakket kiest voor jouw organisatie. Het is daarnaast belangrijk dat je ook optimaal gebruik maakt van de software. Wij zijn van mening dat medewerkers hedendaags een controlerende rol moeten hebben in plaats van een invoerende.

Tijdelijke invulling van personeel

Soms is het gewoon even te druk of heb je uitval door ziekte of een zwangerschapsverlof. Wij hebben gemotiveerde krachten die jouw organisatie hierbij uit de brand kunnen helpen. Of het nou voor korte of langere termijn is. We bieden hoofdzakelijk mensen aan op het snijvlak van finance en ict.

apple-device-cloud-computing

Tools: Crystal Reports, XML, Excel, Webreports, Qlik Reports en waar het kan open-source!
Staat je wenste systeem er niet tussen, neem dan even contact op!

Reporting

Vooral in de fabricage, logistieke, service en soortgelijke industrieën willen interne en externe belanghebbenden steeds sneller, vaker en meer informatie. Wij hebben veel ervaring in huis om custom rapportages te bouwen volledig naar de wens van jou. Denk aan:

  • Omzet rapportages;
  • Logistieke (leveringen & voorraad) rapportages;
  • Custom management dashboards;
  • Digitale facturatie rapportages;
  • Digitale aansluitingen (in-control-rapportages);
  • Financial forecasting.

Digitalisering en innovaties

Wij zijn goed in staat de startup gedachte over te brengen naar het middelgrote bedrijfsleven. Doordat medewerkers en directie vaak in de waan van de dag zitten is er weinig ruimte om nieuwe dingen te proberen en uit te zoeken. Wij zitten met onze passie voor digitalisering en innovatie vooraan in de markt. Wij hebben reeds geleerd van de startup issues en kunnen tools, apps en software vakkundig in zetten om het leven van jou en je medewerkers makkelijker te maken.

Bedrijven reeds met een lach op hun gezicht

Laat ons jou ook helpen!

We bijten niet, beloofd.