Hoe
kunnen wij jou helpen?

Er zijn meer dan een miljoen MKB bedrijven in Nederland. Gelukkig niet allemaal in dezelfde branche. Een van deze bedrijven is van jou. Jij wilt focus hebben op ondernemen. Je bent ergens goed in, misschien wel de beste. Dit wil je natuurlijk zo houden. Er zijn echter veel zaken die je afleiden bij het blijven uitblinken in je markt en branche. Daarnaast verandert de wereld om ons heen. De digitalisering draait op volle toeren.

Bedrijfsprocessen als een geoliede machine

Door een stap terug te nemen van de waan van de dag en te beschrijven wat je bedrijf nu doet en vooral hoe je bedrijf dit doet, geeft inzicht. Wij helpen bij het in kaart brengen van je bedrijf, en deze vervolgens te optimaliseren. Door de bedrijfsprocessen en de te nemen stappen van medewerkers in deze processen zichtbaar in kaart te brengen levert jou voordelen op. Dit hoeft niet enkel een financieel voordeel te zijn. Minstens zo belangrijke voordelen zijn:

  • wegnemen van onnodige stappen (tijdswinst);
  • tevreden medewerkers die het gevoel hebben bij te dragen;
  • toekomstbestendigheid.

Administratie met liefde voor cijfers

Na de hele dag werken met alle collega's zijn er tal van acties geweest die een financieel gevolg hebben. Er zijn producten of diensten ingekocht en verkocht. Medewerkers werken niet zonder salaris. De belastingdienst en bijvoorbeeld externe financiers willen ook inzicht en hun stukje van de taart.

Wij verzorgen alle diensten rondom het verzorgen van een adequate administratie die je in deze tijd mag verwachten.

Wij hebben hierbij enkele speerpunten:

  • Eenmalige (digitale) vastlegging;
  • Periodieke rapportages of live meekijken;
  • Volledige ontzorging;
  • Online boekhouding;
  • Data in de cloud;
  • Samen cijfers leuk maken.
SAMEN CIJFERS LEUK MAKEN

Online boekhouding

Wij laten met focus jouw bedrijf groeien.

Juridisch advies zonder poespas

Doordat er veel documenten ingezien en verwerkt worden door Machu kunnen wij een scan doen waar je mogelijke juridische risico's loopt.

Een goed voorbeeld is de algemene voorwaarden die meegezonden worden met een offerte. Daarnaast is het natuurlijk wenselijk dat bij het verkopen van een digitaal product het intellectueel eigendom goed geregeld is.

Aanbestedingen

Je hebt een pracht opdracht gezien die gegund gaat worden middels een aanbestedingsprocedure. Je schrikt helaas af door de immense papieren rompslomp!

Zonde! Wij helpen je graag en hebben ruime ervaring aan beide kanten van de aanbestedingsprocedure. Je verhoogt niet alleen je slagingskans maar bespaart ook een hoop stress en irritatie.

Laat ons jou ook helpen!

We bijten niet, beloofd.